Billige vinterjakker, støvler og andet vintertøj

Det er ofte helt i orden at købe billige vinterjakker (foto eventyrsport.dk)

Det er ofte helt i orden at købe billige vinterjakker (foto eventyrsport.dk)

Kalenderen siger september. Men før vi ved af det, bliver det vinter i Danmark. Og med vinteren kommer kulden og sneen. Men er du helt klar til frostgrader og sne? Eller mangler du lidt overtøj og sko for at komme godt igennem vinteren. Her får du lidt inspiration til, hvad du skal have i din vintergarderobe.

Vintergarderoben: Billig vinterjakke, støvler og uld

Først og fremmest skal du investere i et par rigtig gode vinterstøvler. Det skal være støvler, der kan holde dine fødder varme hele vinteren igennem. Derfor skal der være en del for i. Desuden skal de være vandtætte og kunne holde sne og slud ude. Hvis du får vinterstøvler i læder, så sørg for at få dem imprægneret, så de holder bedst muligt. Vælg også et par vinterstøvler med en god og skridsikker sål på, så du står godt fast i sneen.

Et sæt uldundertøj eller bare en langærmet uldtrøje kan gøre underværker på en dag, hvor frosten rigtigt bider. Hav det på inden under dit almindelige tøj og mærk strakt, hvornår din kropsvarme bliver bedre. Er du ikke så vild med uld direkte på kroppen, kan du også bare nøjes med et par uldsokker, der kan varme dine tæer.

Sidst men ikke mindst skal du have en rigtig god vinterjakke. Den skal være varm – gerne med et lækkert for inden i. Desuden skal den være vandtæt og kunne holde vind og vand ude. Køb gerne en vinterjakke, der går lidt ned under numsen. På den måde holder den kroppen bedre varm, og så suser vinden heller ikke ind under den. Vælg eventuelt også en med en hætte på, så du kan slå den op på en rigtig kold dag med snevejr. Mange vinterjakker kan fås på tilbud, så prøv dig lidt frem.

Find en billig vinterjakke her

Share

4 thoughts on “Billige vinterjakker, støvler og andet vintertøj

  1. Pingback: The North Face: Sådan kommer du igennem vinteren

  2. Pingback: Ingen rigtig vinter uden en lækker dunjakke

  3. Pingback: Vinterjakken der gør dig tryg.

  4. Pingback: Vinter jakker skal kunne varme hele vinteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *