Damejakker til sommerbrug

Find den rette jakke (foto gundtoft.dk)

Find den rette jakke (foto gundtoft.dk)

Solen skinner igen. Himmelen forbliver lyseblå til sent ud på aftenen, og fuglenes kvidren følger os til bilen, bussen og arbejdet om morgenen. Det er blevet sommer igen i Danmark, og garderoben med tykt, tungt og mørkt vintertøj skal skiftes ud med let og behageligt sommertøj.

Den danske sommer er dog lunefuld. Solen bager hele dagen, men på få timer kan både blæst, regn og torden gøre himmelen mørk og vejene våde. Desuden bliver der oftest koldt, når solen dykker under horisonten, og skyerne ikke kan holde på varmen. Derfor er det altid godt at have en jakke eller flere jakker til alle årstider her i Danmark. Damejakker til sommerbrug kan i år sagtens være lange.

Damerjakkerne skal være store og lange

Det er nemlig rigtig morderne i år med skævt og oversized tøj. Damejakken må, selvom det er sommer, gerne være både lang og bred. Den skal selvfølgelig ikke være tyk. De bedste sommerjakker er af tynd luftig bomuld, og du skal helst kunne ånde i dem, så du ikke bliver klam og våd på en fugtig sommer. Damejakkerne og herrejakkerne er i år tegnet efter trendscoat’en. Krave og knapper er meget morderne.

Hvis du ikke er til lange frakker, så har du heldigvis flere alternativer. Blazeren er tidløst og stadig hot. Den går både til hverdag og arbejde, og den kan være lang og herreagtig eller kort og figursyet, så den fremhæver dine flotte kvindelige former, og giver dig længere ben.

Desuden er regnjakker ganske moderne disse år, hvilket må siges at være praktisk.

Find regnjakker og damejakker her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *