Didriksons flyverdragt, thermostøvler, hue og vanter

Didriksons laver flyverdragte, handsker, vanter og alt du kunne mange til vinteren (foto eventyrsport.dk)

Didriksons laver flyverdragte, handsker, vanter og alt du kunne mange til vinteren (foto eventyrsport.dk)

Mørke, snevejr og frostgader. Vinteren er lige på trapperne, og selvom det betyder julebag, risengrød, varm kakao, boller og alle de andre hyggelige ting, man laver om vinteren, betyder det også, at vi skal have meget mere tøj på for at bevæge os ud i vinter vejret. Og ud har vi godt af at komme. Hele året rundt. Ikke kun om sommeren, når vi kan nøjes med at have en lille trøje på. Og der er da ikke noget smukkere end at gå en tur en dag, hvor solen er helt fremme på en blå vinter himmel, og det er forstvejr, og man går en skøn tur i skoven. Så er vinteren dejlig.

Men vi kommer ikke uden om, at vinteren betyder mere tøj, og det gælder både for store og små. Her får du de vigtigste ting, som du skal have købt til dine børn til vinteren.

Thermostøvler:

Et par gode, varme vinterstøvler er vigtigt. De skal kunne holde vand ude og samtidig holde fødderne varme en hel dag. Sørg for, at de går lidt højt op på benet, så der ikke kommer sne ind til foden.

Hue og vanter:

En god hue, der går ned i nakken, er vigtig. F.eks. en elefanthue. På den måde holdes det meste af hovedet varmt, og der kommer ikke sne ned i nakken.

Didriksons flyverdragt:

En god flyverdragt er enorm vigtig til at komme igennem vinteren på legepladsen. Den skal være vandtæt, varm og slidstærk. Nogle gange kan man få nogle flyverdragter, hvor man kan tage foret ud af. På den måde kan de både bruges på en knap så kold dag, og så kan man putte foret i til en rigtig kold vinterdag. Didriksons laver mange forskellige slags flyverdragter.

Find Didriksons flyverdragter her

Share

2 thoughts on “Didriksons flyverdragt, thermostøvler, hue og vanter

  1. Pingback: En Didrikson flyverdragt når du vil have kvalitet og design

  2. Pingback: Her er de fede vinterhuer til mænd denne vinter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *