En Didrikson flyverdragt når du vil have kvalitet og design

En regntæt flyverdragt fra Didriksons er det bedste til dit barn (foto eventyrsport.dk)

En regntæt flyverdragt fra Didriksons er det bedste til dit barn (foto eventyrsport.dk)

Der er en grund til at flyverdragterne fra Didriksons er blandt de allermest populære på det danske marked. Flere og flere forældre vælger at putte deres barn i en af deres flotte og farverige flyverdragter, når de skal sende på legepladsen eller ud i vinterkulden.

En af grundene til populariteten kan velsagtens være, at flyverdragterne ikke koster en bondegård. Du tænker måske, at der så må være sparet på noget, men det er der faktisk ikke. Kvaliteten er i top, og designet er gennemtænkt, så dit barn kan føle sig tjekket. Og samtidig holder varmen, ikke bliver gennemblødt, når det regner, og har fri bevægelighed til masser af leg og aktivitet.

Flyverdragterne fra Didriksons er gennemtestede

Med et vandsøjletryk på mellem 6.000 og 10.000 kan du være helt sikker på, at barnet holdes tørt i regnen. Vandsøjletryk er et mål for, hvor meget vand, der skal lande på stoffet, før vandet bryder gennem. Det gælder jo selvfølgelig om at have så højt et vandsøjletryk som muligt. Samtidig skal man tænke over åndbarheden i materialet. Det er fint nok, at det kan holde vand ude, men kommer det så også til at holde vand inde, når barnet sveder? Det vil barnet højst sandsynligt gøre, og fordelen ved åndbart stof, som du får med Didrikson, er, at fugten kan slippe ud, så barnet også holdes tørt på den måde.

Didrikson gennemtester deres produkter, og derfor kan de dokumentere, at flyverdragterne, selv efter to års slid, stadig er vandtætte, Vandsøjletrykket er faldet i takt med brugen af flyverdragten, men den vil stadig kunne holde al regn ude efter de to år. Så ved du, at du har investeret i en flyverdragt, der holder mere end en sæson, og det er rart for pengepungen.

Se et udvalg af Didrikson flyverdragter her

Klik her for mere information om Didriksons flyverdragt

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *