En flyverdragt beskytter dit barn mod fald og dårligt vejr

Flyverdragten er klart det sikreste du kan klæde dine børn i (foto eventyrspor.dk)

Flyverdragten er klart det sikreste du kan klæde dine børn i (foto eventyrspor.dk)

De fleste forbinder måske flyverdragten med høj sne og kælketure, men dragten behøver ikke kun at blive brugt i vintersæsonen. Faktisk kan flyverdragten bruges i efterår og forår også, og man kan eventuelt investere i en foret en af slagsen til vintermånederne og en lidt tyndere, til når det ikke er nær så koldt.

Flyverdragten passer til dit barns krop og giver derfor fuld komfort og bevægelighed, når barnet skal lege. Det er godt, fordi barnet på den måde kan løbe, hoppe og klatre i træet så tosset, det vil. Hvis det bliver for varmt i dragten kan den nemt lynes op og tages af end til livet, så overkroppen kan blive luftet lidt.

Se her hvor du kan købe dit barns næste flyverdragt

Send med fordel barnet på legepladsen i en flyverdragt

Børn skal aktiveres, og de skal have masser af frisk luft. Derfor er det så dejligt at se, når børnene leger i skoven, under den åbne himmel eller på legepladsen. Det kan der bruges rigtig mange timer på, og børn får på den måde bevæget sig rigtig meget hver dag. Faren ved at lege ude er dog altid været, der ikke altid kan forudses, og det er bare så surt, hvis en god leg skal stoppes af regn eller kulde.

Når du sende dit barn af sted på legepladsen pakket ind i en flyverdragt, skal du ikke bekymre dig for hverken dråber eller kolde vinde. Flyverdragten skal både være vind- og vandtæt, og på den måde har du sikret dit barn fra top til tå. Det gælder også, hvis barnet snubler eller skvatter i sandkassen. Flyverdragten skal nok tage noget af faldet, og det slidstærke materiale, som flyverdragten er lavet af, kan klare mange fald, uden at der går hul.

Se på Didriksons flyverdragt her

Share

One thought on “En flyverdragt beskytter dit barn mod fald og dårligt vejr

  1. Pingback: Køb en flyverdragt til børn så snart som muligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *