En Hagløfs fleece er ikke mere end navnet antyder

The North face laver fantastisk tøj (foto eventyrsport.dk)

Fleece til alle (foto eventyrsport.dk)

Hvis du køber en Hagløfs fleece, så har du købt en flecetrøje, som passer til stort set alle formål. En Hagløfs fleece findes nemlig i et utal af forskellige modeller, alle sammen med det til fælles, at de er lette, at de er åndbare, og at de er yderst hurtigttørrende. Desuden kommer en Hagløfs fleece både til voksne, til børn, til damer og til herrer.

Hagløfs fleece til alle formål

Det smarte ved en fleece er, at den kan bruges som en jakke i sig selv på kolde og grå efterårsdage og på de noget koldere danske sommeraftener. Hagløfs fleece trøjer og jakker er nogle af de mest komfortable fleecetrøjer på markedet, og det ses blandt andet, fordi de er så varme og åndbare, som de er. Desuden er de rare at have på og kradser ikke, so man kender det fra en del andre fleecetrøjer, der har været i brug i lidt mere end én generation.

En Hagløfs fleece er ikke andet end navnet antyder

Hagløfs er et mærke, der altid har specialiseret sig i det bedste inden for friluftslivet og inden for de produkter og materialer, som man bør have med sig på en friluftstur. Det ses blandt andet ved, at stort set alle de produkter, som Hagløfs har fremstillet gennem tiden (og i særdeleshed deres Hagløfs fleece) alle er underlagt det samme ”less is more”-princip. Alt det, der er unødvendigt, skæres fra tøj, telte og rygsække, og tilbage står det produkt, der fungerer til perfektion. Især en Hagløfs fleece skal kunne fungere til perfektion, for hvis ikke den fleece, som du har købt er så varm, som salgsteksten har antydet det, så nytter den ikke så meget, når du bruger den som en substitut for eksempelvis en noget varmere vindjakke. En Hagløfs fleece lever dog i særdeleshed op til dette, og kvaliteten er i top.

Find en Hagløfs fleece her

Find flere tilbud på fleece trøjer her:

The North Face bukser til den aktive ferie

Vaude: Få noget praktisk og lækkert fritidstøj

Share

One thought on “En Hagløfs fleece er ikke mere end navnet antyder

  1. Pingback: Køb en North Face fleece, og hold varmen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *