Et oppusteligt liggeunderlag er praktisk og anvendeligt

Gør turen endnu bedre (foto eventyrsport.dk)

Gør turen endnu bedre (foto eventyrsport.dk)

Ude i naturen er der ingen naturlige liggeunderlag. Nej, liggerunderlag og andre behagelige værktøjer og redskaber bliver man selv nødt til at medbringe. Det kan derfor være en ganske god ide at lave en lille liste, inden man tager på tur, hvor man overvejer, hvad det egentlig er, som man har brug for. Hvis man skal ud og campere og sove i naturen, er det selvsagt, at man også kommer til at skulle ligge ned på et tidspunkt. Det er også selvsagt, at naturen ikke er blevet skabt med henblik på at skulle være komfortabel. Det er vel selve charmen i det naturlige. Det kan dog også være det problematiske i denne. Naturen har nemlig i sig en masse problematikker, som vi som rejsende bliver nødt til at overkomme. Det handler om at finde ud af, hvordan man ligger bedst.

Praktisk

Et oppusteligt liggeunderlag er nemt, praktisk og lækkert at have med. Især hvis det er selvoppusteligt. Det smarte ved liggeunderlaget er, at det snildt kan lægges i en rygsæk. Det fylder nemlig ikke så meget. Når man så skal bruge det, er det nem at hive frem og puste op. Det giver derfor god mening at have sådan et liggeunderlag med på turene. Ligesom det også giver god mening at være på tur i naturen.

En sund balance

Det er ikke fordi, at man behøver at gå all in på komforten, når man er ude i naturen. Det ville være mærkeligt med en himmelseng under den åbne himmel. Men lidt må man meget gerne gøre ud af det. Det kan klart anbefales, at man ser på nogle af de her små løsninger. De kan nemlig være med til at gøre turen lidt mere omfattende, lidt mere indholdsrig og lidt skønnere i længden.

Se et stort udvalg af oppusteligt liggeunderlag

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *