Keen er miljøvenlig perfektionisme til dine fødder

Keen passer godt på din fod, i lang tid (foto eventyrsport.dk)

Keen passer godt på din fod, i lang tid (foto eventyrsport.dk)

Du er, hvad du gør for din krop. Din krop har det, som du får den til at have det. Det er sådan, det er. Derfor skal du spise godt, få frisk luft og tænke flest sunde tanker. Og så skal du huske dine fødder.

Når dine fødder fryser, har resten af kroppen det også koldt. Når dine fødder er ømme, er du også træt i resterende dele af din krop. Det smitter, derfor skal du vælge sko med omtanke. Hvis du vælger Keen, får du en god højre hånd, eller fod om man vil, der tager sig af dine fødder. En sko, du ikke har lyst til at tage af igen. Det er nemlig en sko, der er tilpasset dine fødders behov.

Keen laver både vinterstøvler, vandrestøvler, praktiske sommervandresko, sandaler, klipklappere og vandresandaler. Og så laver de sko til alle aldre, der er ingen grund til at gå på kompromis.

Vælg den sko, der passer dig

Det er ikke til at komme udenom, at Keen laver mange forskellige slags sko. Med fast, solidt håndværk i form af en fodformet sål og gode materialer, har de et godt udgangspunkt for at behage enhver fod.

Vandrestøvlerne er lavet med blødt for og syninger, der er sat, så de ikke presser forkert på fødderne. Sandalerne er der også tænkt i detaljen med. For det første er sålen, som ved alle andre Keen sko, fodformede. De passer til din svang, og de har plads til tæerne. Der er rum til din fod. Rum til velbehag.

Keen laver forskellige slags sandaler. Nogle er lette, passer godt til dage, hvor man skal gå meget, men ikke skal passe synderligt meget på, om man kommer til at slå sine fødder. Andre tager mere højde for denne sidste detalje. Derfor er de lukkede lige omkring tæerne, så de får absolut beskyttelse. Dette er en fordel, hvis du er ude at vandre i varme områder. Luft og beskyttelse på én gang.

Se mere om Keen her: http://www.eventyrsport.dk/maerker/keen.html

Gå til Keen’s officielle hjemmeside

Share

2 thoughts on “Keen er miljøvenlig perfektionisme til dine fødder

  1. Pingback: Ecco sandaler: Giv dine fødder en god oplevelse

  2. Pingback: Sandaler til børn udsalg rummer et flot udvalg af sandaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *