Luftmadrasser – senge du kan have med under armen

En luftmadras er nærmest en forbedret seng (foto eventyrsport.dk)

En luftmadras er nærmest en forbedret seng (foto eventyrsport.dk)

Den fylder ingenting, når den er pakket sammen og kan snildt ligge i et skab eller en skuffe uden at tage plads fra andet. Med de rette remedier er den hurtig at få luft i, og hvis man ikke lige ligger inde med en pumpe, har man måske nogle stærke lunger. Og når den så står der, i al sin vælde, er den noget af det mest komfortable, hvis der ikke lige er mulighed for at ligge i en seng.

Luftmadrassen er både praktisk, og så er den et komfortabelt alternativ, som du kan have med under armen. På campingturen, på festivalen, når du får gæster eller når du selv skal ud og overnatte hos andre. Det er ikke alle, der er så privilegerede at have et gæsteværelse, og det er skam heller ikke alle, der ligger inde med en kvalitetsluftmadras, desværre. Men når nu din egen bare står i skabet og samler støv, hvorfor så ikke tilbyde at tage den med?

Luftmadrassen kan være din medbragte gæsteseng

Hvor smart er det lige? Det er hyggeligt at besøge venner og familie, og overnattende gæster er til en vis grænse noget af det allerhyggeligste. Men det er altid forbundet med noget besvær, når der kommer midlertidige indflyttere. Du kan lette processen betydeligt for din vært ved at tilbyde at medbringe din egen seng. Og så er du sikker på, at du kommer til at ligge godt.

Man vil jo næsten ikke engang bemærke, at man har dig på besøg, når du efter en god nats søvn tømmer madrassen for luft og pakker dit soveværelse sammen. Og du kan sagtens få en god søvn på madrassen, der i dag kan fås i stort set alle former og størrelser. Hårdheden styrer du selv, når du fylder luft i den, og så er det bare at lægge sig og flyde.

Se et stort udvalg af luftmadrasser her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *