Sommerjakke: Den danske sommer er lunefuld

Du skal have en sommerjakke (foto gundtoft.dk)

Du skal have en sommerjakke (foto gundtoft.dk)

Det er netop nu tid til at investere i sommerens nye kollektioner. Tjek en masse tøjhjemmesider på internettet, for lige nu udkommer alle de nye kollektioner til danske leverandører.

Sommerjakken et vigtigt stykke beklædning i dit garderobeskab. Den danske sommer er lunefuld. Vi får i Danmark en del nedbør, så anskaf dig en jakke, der kan imprægneres. Det er dumt at investere i en jakke, der suger vand, da sommerens altid byder på mange millimeter regn på vores breddegrader.

Vælg også en sommerjakke, der brækker den værste vind. Vi risikerer blæsende eftermiddage og aftener, og en nok så varm sommerdag kan føles kølig i blæsevejr!

Finder du en sommerjakke, der både kan klare regn og blæst, så er du godt klædt på til en lunefuld sommer. Vi håber selvfølgelig på fuld sol, men vi ved at det ikke altid bliver, som vi vil have det.

Føl dig godt tilpas i din sommerjakke

Kan din sommerjakke klare både vind og regn, vil det være en glimrende investering. Vi har i Danmark heldigvis forholdsvis lune måneder både i det tidligere efterår og det tidlige forår, og hvad er dejligere end at pakke den tunge store vinterjakke ned i marts måned og iklæde sig sin lette sommerjakke.

Du kan altså passende bruge din sommerjakke i størstedelen af helåret. Ifør dig en smart lun trøje under jakken, og du vil kunne holde varmen, længere end du tror!

En jakke der går til under numsen kan være behagelig i de sene aftentimer, men er du til mere bevægelighed, så kan du med fordel vælge en kortere model.

Find en jakke der er åndbar. I Danmark har vi et fugtigt klima, og med en åndbar jakke slipper du for at svede og blive klam. Bliver du først våd, vil din jakke føles alt for varm i sommermånederne.

Find en sommerjakke her

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *