Telte til en tur med natur i trekkingland

Med et godt telt kan du trekke ligeså længe du vil (foto eventyrspor.dk)

Med et godt telt kan du trekke ligeså længe du vil (foto eventyrspor.dk)

Men hvor er trekkingland? Jo, det bestemmer du. Der findes mange destinationer verden over, hvor det er værd at kaste en rygsæk på ryggen pakket med telt og sovepose for at komme hen. Her kan man så kan slå lejer, når natten er over en. Før man tager af sted, er det dog en god ide at have gjort op med sig selv, hvor det er, man skal hen. Nogle steder er kolde og blæsende, andre er varme og rolige. Derfor sætter det også forskellige krav til teltet, man medbringer.

Hvis du vandrer i Norge, er der typisk koldt op natten. Nogle steder er der isnende kulde og vinteragtigt året rundt, andre steder kan du nyde varme somre og bække. Det kræver forskellige telte. Hvis du trekker i bjergenes kulde og blæst, er det en god ide at have et telt, der er lavt. Når telte er lave, holder de sig lettere i læ bag bakker, bjergtoppe og klipper. Hvis de er store, er der plads til flere, men det kræver også et roligere vejr.

Telte herhjemme

Et telt behøver ikke være en feriegenstand, man udelukkende bruger, når man rejser langt væk. Det kan lige så vel være en fornøjelse, du finder frem herhjemme en varm sommeraften.

Telte er både romantiske at overnatte i for parret og udfordrende og sjove at sove i for børn. Det er let at slå telte op i haven, så hvorfor ikke udnytte dette, næste gang det bliver muligt?

Telte kommer som nævnt i mange forskellige modeller. Nogle har ekstra stærke sejl og tykke lag i bunden, der holder kulde ude. Andre er egnede til troperne. Vær derfor bevidst om, hvor du skal hen, når du køber et telt. Det kan svare sig – på vandreturen vil du gerne bære på det letteste, du kan komme til.

Se mere om telte her: www.eventyrsport.dk/telte.html

Se på et telt hvor der er plads til alle vennerne her

Share

One thought on “Telte til en tur med natur i trekkingland

  1. Pingback: Ferie og rejse behøver ikke at være dyrt – billig telt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *