The North Face: Sådan kommer du igennem vinteren

The North Face gør næsten vinteren behagelig (foto eventyrsport.dk)

The North Face gør næsten vinteren behagelig (foto eventyrsport.dk)

Vinteren er ved for alvor at have et fast greb i Danmark. Godt nok har vi endnu ikke set noget til sne og de vilde frostgrader, som ellers plejer at komme her i december. Men mon ikke de også dukker op på et tidspunkt.

Men selvom vi har været forskånet for sne og frost, ja så er det alligevel koldt og vådt at være dansker i disse måneder. Derfor er det rigtigt vigtigt at have det helt rette tøj på, når man begiver sig uden for. Og ud skal vi jo, for vi har godt af at få bare en smule frisk og luft og suge solens sparsomme stråler til os i dette vintermørke.

Men har du det rigtige udstyr til at komme helskindet og ikke mindst tør og varm gennem vinteren. Ellers så får du lidt inspiration her med lidt forskellige godter fra mærket the north face.

The north face: Vintertøj af god kvalitet

Det gode ved mærket the north face er, at der er tale om tøj og tilbehør, der alt sammen er af rigtig god kvalitet, og derfor kan det holde i mange år. Det er altså ikke sådan, at du skal ud og købe nyt hvert år, nej du kan sagtens bruge tøjet igen og igen og have glæde af det rigtigt mange sæsoner.

Det vigtigste for at være vinterklar er selvfølgelig at have en rigtig god jakke. Den skal være helt vindtæt, for netop vinden kan altså virkelig være koldt i disse vintertider og få det til at føles endnu mere koldt, end termometret giver udtryk for. Den skal også være god varm sådan en vinterjakke, og den skal gerne gå lidt ned på numse, så du også er varm over lænd og mave.

Find udstyr fra mærket the north face her

Se på flere jakker her:

Billige vinterjakker, støvler og andet vintertøj

Sommerjakker skal være lange og lette

Regnfrakker til damer – så kan du gå regnvejret i møde

Share

One thought on “The North Face: Sådan kommer du igennem vinteren

  1. Pingback: Undgå komplikationer hvis du køber The North Face

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *