Vaude: Få noget praktisk og lækkert fritidstøj

Vaude sørger for du ikke bekymrer dig om vejret (foto - eventyrsport.dk)

Vaude sørger for du ikke bekymrer dig om vejret (foto – eventyrsport.dk)

Er du vild med at vandre i bjergene, gå lange ture og i det hele taget bare være aktiv? Så ved du helt sikkert også, at det er vigtigt at have udstyret i orden, når det kommer til praktisk og lækkert fritidstøj. Med noget fedt fritidstøj fra Vaude er du godt på vej. Her kommer en række klassikere, som er gode for dig, der ofte færdes i naturen.

Vaude: jakker, veste og fleece

En god vindjakke kan bruges til alt. Vælg en i en smart farve og brug den både på cykel og gåturen men også bare til hverdag. Det gode ved en vindjakke er, at den ikke nødvendigvis er speciel varm, men den holder den lidt kolde vind ude. På den måde er det en helt ideel overgangsjakke til forår og efterår. Det er også smart, at man kan bruge den med en tyk sweater inden under på en lidt koldere dag. Vælg en med en hat på, så du har mulighed for at tage den op over ørerne en dag med kold blæst.

En lækker dynevest er genial til dig, der lige skal ud og gå en frisk tur med familien eller måske arbejde lidt i haven. Med en god sweater inden under holder vesten dig bare varm på brystet, hvor den holder kold luft ude. Men samtidig har du stadig rigtig god bevægelighed ved armene.

En fleece trøje er de fleste ret vild med. Den er rigtig praktisk til at have inden under skijakken eller til blot at gå rundt i udendørs en halv kold forårsdag. Ja en fleece trøje kan faktisk bruges til lidt af hvert. Vælg en, der går lidt op i halsen, så du kan lyne den op en lidt kold sommeraften.

Find tøj fra Vaude her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *